Prijava za konferenciju

PROGRAM KONFERENCIJE “DANI DOBROGA VJETRA”

 

UVJETI KONFERENCIJE

Molimo Vas da pozorno pročitate uvjete Konferencije i postupka prijave za sudjelovanje na Konferenciji. U slučaju Vaše potrebe za dodatnim obavijestima i/ili upitima slobodno nas kontaktirajte.

Program Konferencije podložan je promjenama. Moguće je da određeni predavači, unatoč najavi, zbog određenih nepredviđenih razloga neće moći predavati na Konferenciji. Također, moguće je da određeni predavač koji je najavljen, ali za koga je navedeno da se očekuje njegova konačna potvrda, ipak neće biti u mogućnosti dati konačnu potvrdu i predavati na Konferenciji. U svim takvim eventualnim slučajevima će se odgovarajuće organizirati predavanja ostalih ili dodatnih predavača.

Jezik Konferencije je hrvatski i engleski. Predavači će, po svome izboru, predavati na hrvatskom ili engleskom jeziku, uz simultani prijevod na drugi jezik. Sudionici Konferencije mogu postavljati pitanja na oba navedena jezika.

Prezentacije predavača, nakon što ih predavači dostave organizatoru, bit će uvršteni u e-zbornik Konferencije koji će na web stranici organizatora Konferencije biti objavljen po završetku Konferencije. One će biti na jeziku na kojem ih je dostavio predavač, bez prijevoda na drugi jezik.

Sudionici Konferencije dobit će program, sastavljen na dva službena jezika Konferencije. Program Konferencije će sadržavati podatke o partnerima, sponzorima i pokroviteljima Konferencije.

Konferencija se održava u hotelu Olympia Sky u Vodicama.

Smještaj u hotelu plaćate izravno hotelu i NIJE uključen u kotizaciju za sudjelovanje na Konferenciji.

Sudionici Konferencije izravno rezerviraju i plaćaju troškove smještaja u hotelu i to prijavom na link: https://olympiavodice.hr/hr/prijava-za-kongres Bitno je da prilikom prijave naznačite naziv kongresa “Dani dobroga vjetra”. Preporuka je smještaj rezervirati što prije.

Smještaj je moguć u hotelu Olympia Sky i susjednom hotelu Olympia.

Info o lokaciji hotela: https://olympiavodice.hr/hr/gdje-smo

Korisni kontakti hotela:

Odjel prodaje

Tel + 385 (0)22 452 488

Tel +385 (0)22 452 484

sales@olympiavodice.hr

Uplata naknade za sudjelovanje na Konferenciji uključuje:

  • piće i sneak dobrodošlice
  • posjet VE Danilo
  • sudjelovanje na Konferenciji
  • tiskani program Konferencije
  • coctail večeru prvog dana Konferencije
  • ručak drugog dana Konferencije
  • osvježavajuće napitke u pauzama Konferencije

 

NAKNADA ZA SUDJELOVANJE NA KONFERENCIJI:

1.300,00 kn + PDV

950,00 kn + PDV za svaku dodatnu osobu iz iste tvrtke

Članovima udruženja Obnovljivi izvori energije Hrvatske odobrava se popust 30%

PLAĆANJE KOTIZACIJE

Molimo Vas da kotizaciju uplatite prema računu koji ćemo Vam ispostaviti nakon što primimo popunjenu prijavnicu za sudjelovanje na Konferenciji. Podaci za plaćanje:

Obnovljivi izvori energije Hrvatske

Radnička cesta 80, 10000 Zagreb

OIB: 57411881427

BANKA: Erste&Steiermärkische Bank d.d.

IBAN: HR2124020061100811813

SWIFT/BIC: ESBCHR22

Uplatitelj plaća bankovne pristojbe prilikom plaćanja.

Ako sudionik Konferencije otkaže u pisanom obliku svoje sudjelovanje na Konferenciji najkasnije do 31. svibnja 2019. godine, vratit će mu se svota od 750,00 kuna ili €100 bez obzira na dan uplate, a ostatak će se zadržati. Za otkaz nakon navedenog roka uplaćena svota se ne vraća. Umjesto sudionika koji je prijavljen i koji je uplatio Kotizaciju može se bez naplate bilo kakvog troška odrediti drugi sudionik, koji je dužan predati svoju pristupnicu.

OBRADA OSOBNIH PODATAKA

Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo kako bi Vas mogli prijaviti za sudjelovanje na konferenciji. Ako su prijavitelj i sudionik konferencije različite osobe, prijavitelj se obvezuje sudionika obavijestiti o davanju njegovih osobnih podataka te se obvezuje upoznati ga s našom obaviješću o obradi osobnih podataka. Slanjem prijavnice potvrđujete kako ste postupili na gore navedeni način.

Cilj konferencije je širenje informacija i promicanje korištenja obnovljivih izvora energije. Radi obavještavanja javnosti te zbog naravi djelatnosti Udruženja, konferencija će biti fotografirana / snimana. Navedene fotografije / snimke koriste se u svrhu promidžbe konferencije kao i aktivnosti Udruženja, što uključuje objavu u medijima, na internetu i na društvenim mrežama.

Slanjem ispunjene Prijavnice potvrđujete da ste u cijelosti pročitali i razumjeli sve uvjete Konferencije i prijave, kao i postupke i iznose u slučaju otkazivanja, te da ih u cijelosti prihvaćate.

OBAVIJEST O OBRADI OSOBNIH PODATAKA ZA SUDIONIKE KONFERENCIJE


DODATNI SADRŽAJ “DANA DOBROGA VJETRA”


TOTAL: 1300 Kn + PDV
* Članovima udruženja Obnovljivi izvori energije Hrvatske odobrava se popust 30%