OIEH stručnjaci održavaju radionicu na temu obnovljivih izvora energije

Foto: UHSI

Udruga hrvatskih studenata u inozemstvu (UHSI), organizacija koja okuplja više od 500 članova u 30 država, ovog ljeta održava svoj drugi Ljetni susret koji će se održati 27. kolovoza u prostorijama Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM). Cilj je upoznavanje, razmjena ideja i osobni napredak sudionika, kroz poučna predavanja, stimulirajuće rasprave i interaktivne radionice. Teme radionica i masterclassova vezane su uz zelenu tranziciju, digitalnu transformaciju i umjetnu inteligenciju, kao jedne od glavnih izazova našeg doba.

Obnovljivi izvori energije Hrvatske (OIEH) održat će radionicu na temu – obnovljivih izvora energije! Sudionici će grupno, pod budnim okom stručnjaka iz OIEH – Vjeke Ercegovac (VSB) i Borne Lava Skračića (ECOWIND), raditi na zanimljivom case studyju zatvaranja kruga proizvodnje i korištenja energije na jednom hrvatskom otoku. Za dolazak na susret potrebna je prijava, a ulaz je besplatan.

Detalje radionica i način prijave možete pogledati ovdje.

Vjetar za održivost

„Ja ću govoriti o rješenjima“ – rekao je u uvodu svoje prezentacije na konferenciji Dani dobroga vjetra Hein Prinsen, konzultant nizozemske Ekološko-konzultantske tvrtke Bureau Waardenburg,

Pročitaj više »