Udruženje OIEH podržalo donatorski Bal Crvenog križa Grada Zagreba

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Bal Crvenog križa
Bal Crvenog križa

U prosincu se, u Kristalnoj dvorani Hotela Westin, održao veličanstven donatorski Bal Crvenog križa Grada Zagreba. Na dobrotvornoj manifestaciji prisustvovali su gosti iz svijeta politike, doktori, ugledni glazbenici, glumci, sportaši i razne tvrtke, među kojima je prisustvovalo i Udruženje Obnovljivi izvori energije Hrvatske.

Duh humanosti koju su pokazali uzvanici

Donatorski bal održan je prvi puta nakon 27 godina te je prizvao duh prošlih vremena održavanja Bečkih balova u Gradu Zagrebu. Bal je održan pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba, g. Milana Bandića. Više od 450 uzvanika imalo je priliku uživati u zvucima Zagrebačke filharmonije i programu uglednih muzičkih umjetnika.

Uzvanici bala donacijama su omogućili nabavku kombi vozila osobama s intelektualnim i tjelesnim oštećenjima, korisnicima socijalnih usluga i psihosocijalne pomoći u Crvenom križu Grada Zagreba. Ovo vozilo omogućit će korisnicima ravnopravnom sudjelovanje u kulturnom,  javnom i društvenom životu zajednice. Svim gostima na donacijama se zahvalio g. Petar Penava, ravnatelj zagrebačkog Crvenog križa, a g. Robert Markt, izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa podržao je ovu hvale vrijednu manifestaciju te najavio održavanje Bala i sljedeće godine.

Fotografija: Crveni križ Grada Zagreba