13.8 C
Zagreb
Ponedjeljak, 16 rujna, 2024

Dani OIE opravdali povjerenje sudionika

Konferencija Dani obnovljivih izvora energije (Dani OIE) održana je u Puli od 12. do 14. lipnja 2024. u hotelu Park Plaza Histria, okupivši preko 400 sudionika koji su imali priliku pratiti 9 prezentacija i 9 panela na kojima je sudjelovalo 56 međunarodnih i domaćih stručnjaka iz energetskog sektora.

Na konferenciji, koju su Obnovljivi izvori energije Hrvatske organizirali pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, Istarske županije, Europske investicijske banke, Europske banke za obnovu i razvoj, WindEurope, SolarPower Europe i European Biogas Association, sudjelovali su relevantni stručnjaci iz javnog i privatnog sektora te visoki predstavnici nacionalnih i međunarodnih institucija.

Kao institucionalni partneri konferenciju su podržali Grad Pula, Turistička zajednica Grada Pule, Hrvatski operater prijenosnog sustava (HOPS), Agencija za ugljikovodike (AZU) te RE-Source CROATIA HUB.

Anketa provedena među sudionicima konferencije Dani OIE otkrila je visoku razinu zadovoljstva sudionika. Prema rezultatima ankete, 75 % sudionika je izuzetno zadovoljno ili vrlo zadovoljno panel diskusijama održanim tijekom sva tri dana konferencije. Među panel diskusijama, najbolje ocijenjena bila je ona na temu skladištenja toplinske i električne energije.

Organizirani ručkovi i večere također su naišli na pozitivne ocjene, s više od 80 % ispitanika koji su izrazili zadovoljstvo. Za glazbeno iznenađenje na svečanom otvorenju konferencije bila je zaslužna naša popularna pjevačica Nina Badrić čijim je nastupom zadovoljno 68 % sudionika.

Neformalni dio programa konferencije također je privukao pažnju sudionika. Na večernjem partyju sudjelovalo je 74% ispitanika, a čak 95% njih je bilo izuzetno ili vrlo zadovoljno organizacijom i izborom glazbe. Zbog toga ne čudi podatak da je 38% sudionika ostalo do samog kraja partija.

Sveukupno gledajući, konferencija Dani OIE dobila je visoke ocjene od svih ispitanika – nevjerojatnih 100 % sudionika ocijenilo je konferenciju ocjenama 4 ili 5, s prosječnom ocjenom zadovoljstva od 4.78.

Iznimna vrijednost konferencije bila je i mogućnost dogovaranja B2B susreta putem posebne mobilne aplikacije dostupne svim sudionicima konferencije.

Konferencija Dani OIE 2024. pokazala je važnost koordinacije između različitih sektora i institucija kako bi se osigurao održiv razvoj obnovljivih izvora energije u Hrvatskoj te postigli ambiciozni ciljevi do 2030. godine.

Želimo zahvaliti svim sponzorima konferencije, čija je podrška bila ključna za uspjeh ovog događaja. Vaša pomoć omogućila je kvalitetnu organizaciju i iznimno iskustvo za sve sudionike. Hvala vam što ste doprinijeli realizaciji ove nezaboravne konferencije.

PLATINUM SPONZOR

PARTNER KONFERENCIJE

ZLATNI SPONZORI

SREBRNI SPONZORI

BRONČANI SPONZORI

NETWORKING SPONZORI

Iz kategorije

Agrosolari stižu u Dalmaciju

Nakon Zagreba i Osijeka vrijeme je da model agrosolara...

Može li Hrvatski sabor odblokirati razvoj OIE u Hrvatskoj?

Hrvatska je čini se jedina zemlja u Europskoj uniji...

Siemens Hrvatska novi je član OIEH-a

Tvrtka Siemens Hrvatska potpisala je 12. lipnja na Danima...

Dani OIE: obnovljiva energija omogućit će konkurentnost i standard

Za budućnost financiranja projekata obnovljivih izvora energije ključni su...

Registrirajte se na naš Newsletter

Korištenjem ovog obrasca pristajete na Google reCAPTCHA, potvrđujete da ste upoznati s OIEH Politikom privatnosti te dajete suglasnost na prikupljanje i obradu osobnih podataka.

Podržavaju nas