Webinar ‘Energetika – sektor novih prilika’, 3. prosinca

‘Energetika – sektor novih prilika’

U četvrtak, 3. prosinca 2020., u 14h putem Zoom platforme, održava se webinar pod nazivom ‘Energetika – sektor novih prilika’, koji organizira FIMA u suradnji s agencijom Business Sailing Toma Gavazzija.

Godina 2020. pokazala nam je koliko je priroda moćna. S jedne strane smo već umorni od svih problema izazvanih pandemijom COVID-19, a s druge strane svi lockdowni su pokazali koliko je malo potrebno da se razina zagađenja drastično smanji, posebno u Europi.

Kako će se mijenjati i razvijati energetska tržišta, kakve nove servise možemo očekivati, koji su svjetski primjeri novih vrsta usluga, stanje u dijelu EU i HR regulative, razvoj elektromobilnosti te mogućnosti investiranja u novi energetski sektor, samo su neke od tema o kojima će svoje stavove podijeliti panelisti 6. webinara:
Igor Megla, magistar energetskog i klimatskog prava
Luka Pehar, direktor Sektora tržišta električne energije i EKO bilančne grupe u HROTE-u
Maja Pokrovac, direktorica Obnovljivih izvori energije Hrvatske
Predrag Šeatović, predsjednik Uprave Enasola
• Moderator webinara je Milan Horvat (FIMA)

Prijaviti se možete BESPLATNO putem linka za prijavu: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_b7Ps3IhKRruNIktbyZ0OZQ

Vjetar za održivost

„Ja ću govoriti o rješenjima“ – rekao je u uvodu svoje prezentacije na konferenciji Dani dobroga vjetra Hein Prinsen, konzultant nizozemske Ekološko-konzultantske tvrtke Bureau Waardenburg,

Pročitaj više »