Konferencija ‘Zeleni plan u energetskom razvoju Hrvatske’, 30. ožujka

Foto:Poslovni.hr

Prošle godine Poslovni dnevnik je konferencijom ‘Zeleni plan-prilika za hrvatsko gospodarstvo’ započeo projekt kojim želi dati doprinos ukazivanju na nužnost promišljanja i provođenja strategija kojima je cilj klimatski neutralna Europska unija, za što će biti potrebno transformirati cijeli industrijski sektor. Nizom konferencija tijekom 2021. godine Poslovni dnevnik će u fokus Zelenog plana stavljati nekoliko ključnih sektora. Prvi je na redu sektor energetike kojem će biti posvećena videokonferencija 30. ožujka 2021.

U panel raspravi ‘Uloga energetskih kompanija u ostvarenju ciljeva iz Zelenog plana’ sudjelovat će i Maja Pokrovac, direktorica OIEH, dok će u  panel diskusija ‘Potreba za multidisciplinarnošću i povezivanjem sektora u ostvarenju Zelenog plana’, sudjelovati i članovi OIEH-a Stjepan Talan, predsjednik Uprave i vlasnik tvrtke Solvis, te Ante Renić, direktor razvoja projekta u VSB Obnovljiva Energija Hrvatska.

Detaljan program i ostale sudionike možete pogledati ovdje.

Vjetar za održivost

„Ja ću govoriti o rješenjima“ – rekao je u uvodu svoje prezentacije na konferenciji Dani dobroga vjetra Hein Prinsen, konzultant nizozemske Ekološko-konzultantske tvrtke Bureau Waardenburg,

Pročitaj više »