Business forum o infrastrukturnom, građevinskom i energetskom sektoru

Ilustracija/Pixabay

Virtualni Business forum o infrastrukturnom, građevinskom i energetskom sektoru održava se sutra, 15. prosinca, u organizaciji Talijanske agencije za trgovinu (Italian Trade Agency). Forum je zatvorenog karaktera, a prijavljeno je više od 70 talijanskih tvrtki kojima će biti predstavljene mogućnosti suradnje u navedena tri sektora.

Projekte i mogućnosti suradnje u sektoru zelene energetike predstavit će Maja Pokrovac, direktorica Obnovljivih izvora energije Hrvatske, a uz nju, gosti predavači su i državni tajnik za infrastrukturu u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture Tomislav Mihotić, pomoćnik ministra u Ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Milan Rezo, direktor Sektora za razvoj, pripremu i provedbu investicija i EU fondova u HŽ Infrastrukturi Mirko Franović, predstojnik ureda Uprave u Hrvatskim cestama Goran Puž i Vojko Kocijan, voditelj odjela za razvoj i projekte u Lučka uprava Rijeka.

Cijeli program možete pogledati na poveznici:

Vjetar za održivost

„Ja ću govoriti o rješenjima“ – rekao je u uvodu svoje prezentacije na konferenciji Dani dobroga vjetra Hein Prinsen, konzultant nizozemske Ekološko-konzultantske tvrtke Bureau Waardenburg,

Pročitaj više »