Ova stranica vlasništvo je gospodarsko interesnog udruženja Obnovljivi izvori energije Hrvatske. OIE.hr omogućuje korisnicima korištenje usluga i sadržaja koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge www.oie.hr. Korištenjem bilo kojeg dijela stranice te svih njegovih dijelova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Autorska prava

www.oie.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Tekstovi se mogu prenositi jedino i isključivo ukoliko su naši autori i autorice u cijelosti potpisani, te uz njihovo ime i prezime mora stajati izvor: Obnovljivi izvori energije Hrvatske. Ako se tekstovi prenose na internet stranici, mora stajati i link na web adresu www.oie.hr.

Svako drugačije korištenje bilo kojeg dijela stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava OIE.hr i podložno je tužbi.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

www.oie.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

www.oie.hr sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja preuzetih s drugih stranica, te linkova na vanjske stranice. Sve sadržaje web stranice koristite na vlastitu odgovornost i OIE.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Zaštita privatnosti

www.oie.hr poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja stranice. Više o pravilim privatnosti proučite na linku.