DANI DOBROGA VJETRA

Mjesto gdje vjetar stvara sinergiju


Dubrovnik, 17. i 18. rujna 2020. <-- NOVI DATUM

Organizator:
Obnovljivi izvori energije Hrvatske

Partnerska podrška:
 WindEurope 

Pokroviteljstvo: 
Ministarstvo zaštite okoliša i energetike Republike Hrvatske

KOTIZACIJA

*Smještaj nije uključen
300 +PDV
 • (2.289,00 kn + PDV)
 • 10% popusta na dodatne sudionike iz iste tvrtke
 • (2.060,10 kn + PDV)

KOTIZACIJA

*Smještaj nije uključen
285 +PDV
 • (2.174,55 kn + PDV)
 • 10% popusta na dodatne sudionike iz iste tvrtke
 • (1.957,10 kn + PDV)
Članovi
% OIEH %

PRIJAVA NA KONFERENCIJU

TOTAL: 2289 KN + PDV

SMJEŠTAJ

Preporuka je rezervirati što prije

Konferencija se održava u hotelima IMPORTANNE RESORT u Dubrovniku. 

Smještaj u hotelu sudionici konferencije plaćaju izravno tehničkom organizatoru, agenciji DUBROVNIK SUN professional congress organiser, te NIJE UKLJUČEN u kotizaciju za sudjelovanje na Konferenciji.

Importanne Hotels & Resort

Korisni kontakti za smještaj: 
DUBROVNIK SUN professional congress organiser
Tel + 385 (0)20 436 363
Tel +385 (0)20 436 402
oie@dubrovniksun.hr

Smještaj za sudionike konferencije osiguran je u hotelima NEPTUN 4* i ARISTON 5* koji imaju zajednički ulaz, recepciju i restoran kao dio IMPORTANNE RESORTa.

Rezervaciju i plaćanje troškova smještaja možete obaviti prijavom na link

Pridružite nam se na “Danima dobroga vjetra”!  Uz radni dio, očekuje vas uživanje u ljepotama Dubrovnika, a po završetku konferencije možemo zajedno na networking izlet u Cavtat i Konavle.

UVJETI KONFERENCIJE

Molimo Vas da pozorno pročitate uvjete Konferencije i postupka prijave za sudjelovanje na Konferenciji. U slučaju Vaše potrebe za dodatnim obavijestima i/ili upitima slobodno nas kontaktirajte na info@oie.hr ili  091 760 4685.

Program Konferencije podložan je promjenama. Moguće je da određeni predavači, unatoč najavi, zbog određenih nepredviđenih razloga neće moći predavati na Konferenciji. Također, moguće je da određeni predavač koji je najavljen, ali je navedeno da se očekuje njegova konačna potvrda, ipak neće biti u mogućnosti dati konačnu potvrdu i predavati na Konferenciji. U takvim slučajevima će se odgovarajuće organizirati predavanja ostalih ili dodatnih predavača.

Jezik Konferencije je hrvatski i engleski. Predavači će, po svome izboru, predavati na hrvatskom ili engleskom jeziku, uz simultani prijevod na drugi jezik. Sudionici Konferencije mogu postavljati pitanja na oba navedena jezika.

Prezentacije predavača, nakon što ih predavači dostave organizatoru, bit će uvršteni u e-zbornik Konferencije koji će na web stranici organizatora Konferencije biti objavljen po završetku Konferencije. One će biti na jeziku na kojem ih je dostavio predavač, bez prijevoda na drugi jezik.

Sudionici Konferencije dobit će program, sastavljen na dva službena jezika Konferencije. Program Konferencije će sadržavati podatke o partnerima, sponzorima i pokroviteljima Konferencije.

Naknada za sudjelovanje na Konferenciji:

300+ PDV (2.235,00kn + PDV)

10% popust na dodatne sudionike iz iste tvrtke + PDV (2.010,00 kn + PDV)

 Za članove OIEH  285  + PDV  (2.123,00 kn + PDV) 

10% popust na dodatne sudionike iz iste tvrtke + PDV (1.910,00 kn + PDV)

Uplata naknade za sudjelovanje na Konferenciji uključuje:

 • piće i snack dobrodošlice
 • sudjelovanje na Konferenciji
 • tiskani program Konferencije
 • coctail večeru prvog dana Konferencije
 • ručak drugog dana Konferencije
 • osvježavajuće napitke u pauzama Konferencije
 • plovidbu replikom stare dubrovačke Karake 
 • obilazak Staroga Grada uz stručno vodstvo

Ako sudionik Konferencije otkaže u pisanom obliku svoje sudjelovanje na Konferenciji najkasnije do 15. kolovoza 2020. godine, vratit će mu se svota od ili €150 u kunskoj protuvrijednosti bez obzira na dan uplate, a ostatak će se zadržati. Za otkaz nakon navedenog roka uplaćena svota se ne vraća. Umjesto sudionika koji je prijavljen i koji je uplatio Kotizaciju može se bez naplate bilo kakvog troška odrediti drugi sudionik, koji je dužan predati svoju prijavnicu.

OBRADA OSOBNIH PODATAKA

Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo kako bi Vas mogli prijaviti za sudjelovanje na konferenciji. Ako su prijavitelj i sudionik konferencije različite osobe, prijavitelj se obvezuje sudionika obavijestiti o davanju njegovih osobnih podataka te se obvezuje upoznati ga s našom obaviješću o obradi osobnih podataka. Slanjem prijavnice potvrđujete kako ste postupili na gore navedeni način.

Cilj konferencije je širenje informacija i promicanje korištenja obnovljivih izvora energije. Radi informiranja javnosti te zbog naravi djelatnosti Udruženja, konferencija će biti fotografirana / snimana. Navedene fotografije / snimke koriste se u svrhu promidžbe konferencije kao i aktivnosti Udruženja, što uključuje objavu u tiskanim i digitalnim medijima, na internetu i na društvenim mrežama.

Slanjem ispunjene Prijavnice potvrđujete da ste u cijelosti pročitali i razumjeli sve uvjete Konferencije i prijave, kao i postupke i iznose u slučaju otkazivanja, te da ih u cijelosti prihvaćate.

Obavijest o obradi osobnih podataka PREUZMITE OVDJE